Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Bouwstofzuiger

Alle bouwstofzuigers zijn voorzien van een H-klasse filter, dit maakt de stofzuiger geschikt voor werken met betonstof en fijnstof.

 Vraag gerust naar ons assortiment stofzakken!

Vraag het Danny

Onze accountmanagers vertellen je hier graag meer over.

Bouwstofzuiger van FlooriQ

FlooriQ levert bouwstofzuigers om te kunnen werken in een veilige en stofarme omgeving. Dit is belangrijk voor je gezondheid en ook noodzakelijk voor gebieden waar stof niet wordt getolereerd, of waar stof gevaarlijke implicaties kan hebben. FlooriQ beschikt ook over bouwstofzuigers met een HEPA-filter (gecertificeerd).

Bouwstofzuiger

Onze vloerverwarmingsfreesmachines zijn standaard uitgerust met lokale afzuiging. Dit betekent dat je stofarm kunt infrezen wanneer je bent aangesloten op een bouwstofzuiger, die alle stof en andere kleine gevaarlijke deeltjes verzamelt die vrijkomen. Wanneer je aan het infrezen bent, zorgt de stofzuiger ervoor dat jouw stof in de machine komt en niet in de lucht. Het gebruik maken van goed presterende stofafscheiders is de enige manier om jezelf of je personeel te beschermen.

Onze bouwstofzuiger in combinatie met een voorafscheider

Bij de aankoop van onze bouwstofzuigers adviseren wij altijd dit in combinatie met een voorafscheiders aan te schaffen. Deze voorafscheiders kunnen de levensduur van de filters verdrievoudigen, omdat ze 80-90% van het stof opvangen voordat het in de stofcollector terechtkomt. Voorafscheiders worden tussen de machine en de stofafscheider geplaatst. Het voorkomt ook een vermindering van het zuigvermogen van de bouwstofzuiger. Voorafscheiders zijn voorzien van een Longopac afzaksysteem dat eenvoudig te monteren en te hanteren is.

Stofarm frezen met je bouwstofzuiger

Wanneer je overweegt om vloerverwarmingsfreesmachine aan te schaffen bij FlooriQ adviseren wij na te denken over de mogelijkheden om stofarm in te frezen. We vertellen je graag meer over onze 2-motorige bouwstofzuigers en voorafscheider. Onze bouwstofzuigers zijn voorzien van een H-Klasse filter, dit maakt de stofzuiger geschikt voor werken met betonstof en fijnstof. Meer stof lezen?

FlooriQ aanbevolen bouwstofzuigers

Ook op zoek naar een bouwstofzuiger? Kies de geschikte stofafzuiging voor jouw situatie:

 

  • De FIQ-122H is ook een tweemotorige stofzuiger voorzien van het handige longopac systeem. Naast de M-klasse filter heeft deze stofzuiger ook een hepa filter. Dit staat voor High Efficiency Particulate Air, en houdt ook de kleinste stofdeeltjes in de zak, verkrijgbaar in 25 kg,  met hepa filter en geleverd inclusief 6 meter stofslag 51 mm en longopac cassette.
  • De BDC-150LVC is een driemotorige stofzuiger met Hepa-filter en een pomp om water af te tappen. Aan de bovenkant zit een zeef om het grotere gepompte materiaal van de rest te scheiden, verkrijgbaar in 89 kg, hepa filter en geleverd inclusief kleine slang voor het afvoeren.
  • Husqvarna DE 120 is een twee-motorige stofzuiger met H-Klasse (gecertificeerd). Een bouwstofzuiger geschikt voor veeleisende en zware toepassingen. Deze krachtige stofzuiger is voorzien van het handige Longopac systeem, verkrijgbaar in 39 kg, hepa filter en geleverd inclusief 6 meter slang, zuigmond en Longopac.
  • NILFISK 761-21 XC Nilfisk heeft verschillende industriele stofzuigers maar de Nilfisk ALTO ATTIX 761 21 XC is een éénnmotorige stofzuiger geschikt voor zowel nat als droog gebruik. Het stof verzamelt zich in de kuip, we leveren hier een frame bij zodat er ook een stofzak in de kuip kan worden geplaats. Het filterreinigingsysteem is volautomatisch, verkrijgbaar in 27 kg, automatisch extreme clean systeem en luchtverplaatsing van 3600 liter per minuut.
  • VOORAFSCHEIDER adviseren we bij gebruik van onze vloerverwarmingsfrees machine en bouwstofzuiger. Gezien er per groep circa 40 kg stof vrijkomt , moet er ook steeds na 4 a 5 groepen gestopt worden om het filter te kloppen. Bij gebruik van de voorafscheider blijft er circa 70% van het stof achter in de voorafscheider, dit geeft dus als grote voordeel dat het filter minder geklopt te worden en daarmee ook je stofzuiger minder wordt belast, de voorafscheider is maar 11 kg en wordt compleet geleverd met onderstel en frame.

FlooriQ aanbevolen stofzakken van Longopac

Ook op zoek naar stofzakken voor je bouwstofzuiger? Kies de geschikte stofzakken voor jou

  • Longopac cassettes. Doos met 4 stuks Longopac cassettes van ieder 20 meeter lengte. Inclusief tiras voor het sluiten van de Longopac stofzak. Deze longopa cassettes zijn geschikt voor onder ander: FIQ-122H, Blastrac, Pullman, Emator, Nilfisk CFM en HTC stofzuiger.

Persoonlijk contact of meer weten over onze stofafzuiging?

Gezien elke vloer, elk project en elke klant anders is, adviseren wij je graag persoonlijk voor de juiste bouwstofzuiger. Onze accountmanagers vertellen je hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op + 31 (0)85 620 27 11 of mail naar info@flooriq.nl