Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Decemberactie

Schuur jij graag het jaar uit? Of heb je dit jaar veel hobbels moeten nemen die je nu weer recht moet strijken? 😉 Maak het jezelf makkelijker met deze decemberactie: De BGS-250 MKII + schuurschijven nu samen voor € 2.295,- voor een vlakke vloer, maar vlak onze prijs daarbij niet uit!
Sta je op een project en stuit je regelmatig op een oneffen vloer aan terwijl je wilt starten met frezen? Hoe handig is het dan als je dit opklapbare en lichtgewicht schuurmachine monster uit je bus tevoorschijn kunt toveren? Geen tijd te verliezen! En dat is ook helemaal niet nodig! En het is natuurlijk ook nog eens veel beter voor je freesmachine. Resultaat? Een vlakkere vloer en sneller werken.
 
Even nog de voordelen voor je op een rijtje:

• Eén-kops schuurmachine 250mm voor het schuren van kleine tot middelgrote oppervlakken
• Gesloten stofarm systeem indien gebruikt in combinatie met een gepaste stofzuiger
• Comfortabel in gebruik door lage vibraties 
• Compact en licht: makkelijk te vervoeren en een trap op te dragen, stuurhendel kan helemaal over machine worden gelegd
• Maakt optimaal contact met de vloer door de speciaal ontwikkelde flexibele koppeling
Wil je gebruik maken van deze actie? Neem “effen” contact op met een van onze specialisten door te bellen naar (085) 6202711 of stuur een mail naar info@flooriq.nl

Laatste Nieuws

schuurmachine BGS-250