Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Maak kennis met de nieuwe krachtpatser

Met slechts een gewicht van 6,5 kilo zou je er misschien niet veel van verwachten maar onderschat hem niet. Dit lichtgewicht zorgt ervoor dat jij werkt in een schone en stofarme werkomgeving. Smaakt dit naar meer? Let dan op want dit is nog niet alles! Hij zorgt er ook voor dat jij op de vloer efficiënter te werk kan gaan. Alsof dat nog niet genoeg is, zal hij ook zorgdragen voor het verlengen van de levensduur van zowel je filter als je motoren. Klinkt het als je nieuwe beste freesvriend? Maak dan kennis met de nieuwe Voorafscheider Pro.

Krachtpatser

Wanneer jij flink aan frezen bent doet deze krachtpatser ook zijn taak. Hij zorgt er namelijk voor dat je stofzuiger niet de hele klus staat stof te happen. Deze Pro vangt namelijk ruim 95% van het stof op voordat het in je stofzuiger terecht komt. Hij is ook groot voorstander van lange relaties, hij zal er namelijk voor zorgen dat de levensduur van je filter en motoren verlengd worden. Doordat deze Pro gebruik maakt van Longopac cassettes, in plaats van de standaard stofzakken, kom je niet meer in contact met het stof in de directe omgeving. Een bijkomend voordeel van het longopac systeem: je gebruikt niet meer plastic voor je stofzak dan daadwerkelijk nodig is. Efficiënt, zuinig en dus ook milieuvriendelijker.

Extra comfortabel

Door zijn extreem lage gewicht is deze voorafscheider ook zeer gebruiksvriendelijk te noemen. Dankzij het handige trolleysysteem is hij tevens multi-inzetbaar. De trolley kan gebruikt worden als stand-alone maar ben je in het bezit van een BDC-122 stofzuiger dan zijn het helemaal de beste maatjes. Het ideale ophangsysteem maakt het namelijk mogelijk om deze voorafscheider vast te maken aan je bouwstofzuiger. Zo neem je tijdens het frezen zowel de stofzuiger als de voorafscheider aan één slang de gehele ruimte door. Super efficiënt dus!
Ben je nieuwsgierig geworden? Of vraag je, je nu af hoe je al die tijd zonder deze krachtpatser hebt kunnen werken? Stel al je vragen aan onze specialisten door te bellen naar +31 (0)85 6202711 of stuur een mailtje naar info@flooriq.nl

Laatste Nieuws

Blastrac stofzuigers BDC 122HC