Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

Over FloorIQ

FlooriQ produceert voor de bouwindustrie al bijna 15 jaar hoogwaardige vloerfreesmachines en diamantgereedschap. Vanuit Zeeland werkt een geslepen en vakkundig team graag voor jou en kunnen je meer vertellen over onze eigen ontwikkelde vloerverwarmingsfreesmachines. Een advies nodig over ons diamantgereedschap? Ons team weet alles over onze freesbladen, diamantschijven en diamantboren.  Niet alleen ons diamant heeft vele facetten, maar ook ons team wordt constant bijgeslepen en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vloerverwarming freesmachines en diamantgereedschap. Zo hebben wij zelfs een diamantspecialist in huis die onze kwaliteit bewaakt. Ook logistiek denken wij graag met jou mee en verzorgen wij jouw order zo snel mogelijk zodat je zonder tijdsverlies aan het werk kunt gaan. Ook denken we graag met je mee over jouw voorraad. Niks is een mission impossible voor ons! We kijken graag met je mee of er een harde of zachte aanpak nodig is.

Eerlijkheid in kwaliteit

We kiezen ervoor om zoveel mogelijk van het ontwerp- en productieproces zelf uit te voeren, of uit te besteden aan een vertrouwde partner. Door goed te luisteren naar wat installateurs willen blijven we verbeteren: van kleine microscopische aanpassingen tot het op de markt brengen van compleet nieuwe producten. En dat is mooi: want met een goed product kun je altijd eerlijk zijn!

We praten graag over onze producten, dus bel ons gerust voor meer informatie over het ontwerp- en productieproces!

+31(0)85 6202711

Testen & goedkeuren

Naast dat wij constant onze producten controleren, doen andere instanties dat ook. En met succes: zo worden de door ons geproduceerde freesbladen onder het OSA keurmerk verkocht en onze vloerverwarmingsfreesmachines zijn CE gecertificeerd.

OSA

OSA

De OSA stelt kwaliteits- en veiligheidseisen waar schuur- en slijpgereedschappen aan moeten voldoen. Zo wordt er een positie ingenomen tegen minderwaardige producten.

Lees meer

CE-gecertificeerd

Industriële producten mogen alleen worden verhandeld in Europa als ze CE-markering hebben, dit geeft aan dat het product voldoet aan eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Lees meer

Ook in mindere tijden

Om onze installateurs ook bij te staan in mindere tijden bieden wij een onderhoudsservice. Als er dan toch onverwachts een defect is bieden wij een snelle reparatieservice. Want wij weten als geen ander: op de werkvloer telt iedere seconde!

Het team

Bij ons staat de koffie altijd klaar! Geserveerd met een gezonde dosis Zeeuwse nuchterheid.

Lees meer over FloorIQ