Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

PKDubbbel

Een egale vloer is heel belangrijk voor het frezen. Sowieso omdat je anders geen steek vooruitkomt, maar ook omdat je het liefst je machine heel houdt. Want wie wil er nou om de haverklap de machine op moeten tillen om verder te frezen?   Precies.  Met de nieuwe PKD komschijven is dit probleem zo verholpen en heb je de beste optie in huis. Tenminste, wanneer je van egale vloeren houdt. Of van lekker multitasken. Wat er dan zo handig is aan de nieuwe PKD komschijven? We leggen het je uit!

Dubbel zo snel

Het is natuurlijk niet het einde van de wereld om na het verwijderen van lijmresten op de vloer, deze vervolgens nog egaal te moeten schuren. Maar wat nou als je in dezelfde tijd al één groep had kunnen frezen. Precies, tijd is geld!  Zoals je gewend bent van de PKD komschijven zijn ze gemaakt voor het verwijderen van ruw materiaal. Toch hebben ze bij de nieuwe PKD schijven aan alles gedacht om je (werk)leven zo makkelijk mogelijk te maken. Deze schuurschijf zorgt namelijk voor het verwijderen van elastisch lijmsoorten of egaline. Tegelijkertijd zorgt de schijf voor een egaler schuurbeeld door het oppervlak wat egaler af te werken. Handig dus wanneer snel door wil met frezen. Of gewoon van lange koffiepauzes houdt.

Dubbel zo lang

Ook weleens een komschijf gekocht en vervolgens na één klus te schuren erachter komen dat de schijf op is? Geen fijn moment. Deze vernieuwde PKD komschijven zijn voorzien van schuursegmenten die mee slijten met de PKD punten. Hierdoor zal de schijf veel beter en langer zijn werk blijven doen. Handig, scheelt je ook weer tijd aan het bestellen van nieuwe schijven!
Enthousiast geworden? Je vindt de nieuwe PKD komschijven op onze website. Toch nog wat kleine twijfels? Stel je vraag aan onze specialisten door te bellen naar +31 (0)85 6202711 of stuur een mailtje naar info@flooriq.nl

Laatste Nieuws

Diamantschijf - PKD komschijven