Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Welkom klant, waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Light

Gefeliciteerd klant! Je bent de gelukkige eigenaar van een Light vloerverwarmingsfreesmachine met serienummer (onbekend).

Deze lichtgewicht machine is enorm comfortabel en voor jouw gemak gebouwd. Mocht er toch een keer iets niet helemaal lopen zoals zou moeten dan vind je op deze servicepagina handige instructies zodat je snel weer verder kunt frezen.

Ook geven we je nog een aantal handige tips voor het onderhoud en gebruik van je vloerverwarmingsfreesmachine en vind je een overzicht van producten die je kunt bestellen om je machine optimaal te laten functioneren.

De instructies in onze servicefilmpjes zijn stap-voor-stap en helder geformuleerd. Heb je toch nog een vraag of wil je liever één van onze bevlogen collega’s spreken? Klik dan op de links hieronder.

De juiste tools voor je Light vloerverwarmingsfreesmachine

Diamant is je beste vriend.

Met deze Light vloerverwarmingsfreesmachine van FlooriQ heb je één van de allerbeste freesmachines gekocht. En daar verkopen we natuurlijk niet zomaar een freesblad bij. Wij adviseren dan ook om de vloerverwarmingsmachines alleen te gebruiken in combinatie met Floor IQ goedgekeurde diamant freesbladen.

 

Onze diamant freesbladen zijn gemaakt met de allerbeste grondstoffen en uitermate kritisch beoordeeld diamant. De freesbladen worden ontwikkeld door onze eigen professionals. Ook onderzoek en productontwikkeling van onze freesbladen voeren we in huis uit. Zo blijven onze lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Er gaat bij ons geen diamant freesblad de deur uit zonder het keurmerk van OSA. Je bent zo altijd verzekerd van kwaliteit en veiligheid, zodat je met jouw machine een topresultaat bereikt.

 

 

 

 

 

Producten voor uw machine

Handige producten bij het gebruik van uw freesmachine.

Diamant freesblad harde vloeren

Diamantgereedschap

Onze diamant-freesbladen zijn ontwikkeld door onze eigen professionals en voldoen aan de hoge veiligheidseisen van de OSA.

Bekijk de producten
F1 vervangingsset VLFR-D4.0

Accessoires & onderdelen

Extra’s voor het verbeteren, aanvullen en repareren van je machines.

Bekijk de producten

Take care!

Je machine blijft perfect werken als je hem ook perfect onderhoudt. We helpen je graag met een aantal tips om je machine in optima forma te houden.

  • Zorg dat je de juiste schijf voor de juiste ondergrond gebruikt. Bij een verkeerd gebruik slijt de schijf veel sneller en kan je machine potentieel schade oplopen.
  • Verwijder na elke 10 tot 12 freesklussen de zaagkap en de tandriemkap en verwijder stof en vuil. Hiermee voorkom je eventuele problemen door ophoping van stof en vuil.
  • Zorg voor een schone ondergrond als je gaat frezen. Lijmresten en vuil kunnen zorgen voor vroegtijdige schade aan de getande riem.

Exploded view

Ben je op zoek naar een bepaald onderdeel?
In deze schematische weergave kun je precies zien waar welk onderdeel zich bevindt.
Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Vraag het John

Toch nog een vraag? Of kom je er niet uit met onze instructiefilmpjes? Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over het gereedschap van floorIQ. Ook kunnen zij een reparatieafspraak maken als dat nodig is.