Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

De ideale combinatie voor frezen in beton

Een handzame sleuvenfrees beton.

De AGP-CG150 is een zeer krachtige 2500W sleuvenfreesmachine. De beton sleuvenfrees is een ideale aanvulling op ons assortiment vloerverwarmingsfreesmachines. Zo kan deze worden gebruikt bij het sleuven frezen in ruimtes waar weinig plaats is of vlak bij de verdeler. Een handzame beton sleuvenfrees!

Deze beton sleuvenfrees is krachtig genoeg om met een diamant freesblad in een betonnen vloer te gebruiken. De machine heeft een soft starter, overbelasting- en thermische beveiliging.

AGP-CG150 sleuvenfreesmachine

Sleuven frezen in beton? In combinatie met ons witte freesblad Fire ® heb je de minste weerstand.

Beton sleuvenfrees.

Ben je op zoek naar de beste manier om te frezen in beton? Floor iQ levert een handzame sleuvenfrees geschikt voor het frezen van sleuven in kleinere ruimtes, hoekjes of langs de verdeler.

Een sleuvenfrees is een gereedschap dat wordt gebruikt om sleuven te maken in harde materialen zoals beton. Deze sleuven worden vaak gebruikt voor het leggen van leidingen, kabels en andere infrastructuur. Het gebruik van een sleuvenfrees kan het werk aanzienlijk versnellen en vereenvoudigen, omdat het handmatig maken van sleuven frezen in beton zeer tijdrovend en arbeidsintensief kan zijn.

Sleuven frezen in beton.

Wanneer je sleuven gaat frezen in beton, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Ten eerste zorg je ervoor dat je de juiste frees gebruikt voor de klus. Er zijn verschillende soorten freesmachines beschikbaar, elk met hun eigen specificaties en toepassingen. Het is belangrijk om de juiste frees te kiezen op basis van de diepte, breedte en lengte van de sleuven die je moet maken.

Stofvrij sleuven frezen in beton

Een ander belangrijk aspect van het frezen van sleuven in beton is stofbeheersing. Betonstof kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid en kan leiden tot irritatie van de ogen, neus en keel. Het is daarom essentieel om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het dragen van een stofmasker en het gebruik van een van onze bouwstofzuigers. Wanneer je je sleuvenfrees gebruikt kun je deze koppelen aan een bouwstofzuiger, zo kun je stofvrij sleuven frezen in beton. Kijk eens voor een geschikte bouwstofzuiger op:

Bouwstofzuiger DE-110s Nilfisk Alto Attix 761-21 xc
Sleuvenfrees AGP CG150

Tijd besparen met de sleuvenfrees AGP CG 150.

Als je op zoek bent naar een efficiënte en effectieve manier om sleuven in beton te frezen, is een sleuvenfrees een uitstekende keuze. Door te investeren in de juiste apparatuur en veiligheidsmaatregelen te nemen, kun je snel en veilig sleuven frezen in beton voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Bekijk onze sleuvenfrees AGP CG 150

Persoonlijk contact of wil je meer weten over sleuven frezen in beton? Vraag het Remco!

Gezien elke vloer, elk project en elke klant anders is, adviseren wij je graag persoonlijk voor een juiste vloerverwarmingsfreesmachine geschikt voor het sleuven frezen in beton. Onze accountmanagers vertellen je hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op: