Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Diamantfreesbladen

Start met een gerust hart je project, want diamantfreesbladen van Floor iQ helpen je met het klaren van elke freesklus. Onze freesbladen zijn van hoge kwaliteit materialen en zijn bovendien veilig in gebruik. Zo bereik jij met je machine een topresultaat. Daarnaast kennen onze freesbladen een lange levensduur. Een goede investering dus.

Onderdelen-freesmachine

Diamant komschijven

Diamantgereedschap voor frezen, schuren, boren en zagen

Diamantgereedschap van Floor iQ zorgt ervoor dat jij een mooi en netjes afgewerkt resultaat scoort. Kwalitatieve producten waar je veilig mee kunt werken. Onze gereedschappen worden niet alleen constant door ons gecontroleerd, maar ook door andere instanties zoals bv OSA. Bij ons vind je wat je nodig hebt in een makkelijke overzichtelijke webshop. Maar heb je een andere vraag of een speciaal project? Dan bel je gewoon even. Want wij hebben een volle focus op jouw werk.

Machines

Hier vind je een mooi assortiment machines van onze vertrouwde partners. Want wij willen vakmensen voorzien van het beste gereedschap om hun werk te doen. Wij vinden dat jouw gereedschap nooit een obstakel mag zijn. Wat je klus ook is, wij helpen je voorruit. Geen poespas maar een kwalitatief product en service waar je wat aan hebt. Daarom bieden wij ook een onderhoudsservice voor reparaties en keuringen zodat jij weer snel aan het werk kan.

Accessoires

De stofzuigers, schuur-, frees-, en zaagmachines in onze shop zijn al het halve werk. Om verder goed voor de dag te komen, bieden wij een assortiment aan van accessoires en onderdelen.

Vraag het Leendert-Jan of Remco

Toch nog een vraag? Of kun je niet kiezen? Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over het diamantgereedschap en de machines in onze webshop.