Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Veelgestelde vragen

Hoe makkelijk we het ook proberen te maken, we snappen dat je nog vragen hebt! Daarom hebben we een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Bel ons dan gewoon even!

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming infrezen?

Vloer frezen heeft veel voordelen, zo hoeft de dekvloer er niet uit, is er geen extra opbouwhoogte en is er een snelle opwarmtijd omdat de slangen tegen het oppervlak liggen.

Heb je met vloerverwarming frezen veel warmteverlies?

Omdat warmte altijd naar boven stijgt komt alle warmte door de vloer. Daarnaast is er in de sleuf altijd lucht onder de leiding. Stilstaande lucht is het beste isolatiemateriaal!

Welke vloeren kan je met de vloerverwarmings frees infrezen?

Je kunt alle cementgebonden vloeren frezen, maar ook tegelvloeren, betonvloeren, en gipsgebonden vloeren. We hebben 230V machines voor de cementdekvloeren en 400V machines voor alle vloeren.

Is een dekvloer nodig na het frezen?

Nee! De vloer naar keuze kan direct op de leidingen gelegd worden.

Apparatuur

Wat moet ik doen als mijn vloerverwarmingsfrees kapot is?

Wij kunnen de freesmachine voor je repareren als je wilt. We hebben een werkplaats in Tilburg waar je welkom bent, en we hebben een “butlerservice” die je machine (tegen betaling) komt ophalen of repareren op locatie als je zelf geen tijd hebt. Ook kunnen we je ondersteunen d.m.v. filmpjes waarin we laten zien hoe je onderdelen kunt vervangen. We kunnen de betreffende onderdelen opsturen die je dan meestal al na één dag in huis hebt. (in het buitenland duurt de verzending iets langer)

Wat wordt er gedaan met het stof dat vrijkomt?

Het stof zuig je af met een cycloonstofzuiger met een H-klasse filter. Als je tussen de freesmachine en stofzuiger nog een voorafscheider plaatst werk je nog schoner en spaar je de kwetsbare onderdelen van je stofzuiger met ongeveer 80%.

Hoe weet ik welke diamantfrees ik nodig heb voor een klus?

In de eerste instantie zullen wij je precies vertellen welke diamantfrees je nodig hebt. We hebben de beste diamantfreesbladen voor jouw machine omdat deze speciaal op elkaar afgestemd zijn.  Als je het helemaal professionele wilt doen verkopen wij ook een betonhardheidsmeter. Met dit geijkt apparaat meet je de hardheid van de vloer zodat je precies weet welk Floor iQ freesblad je moet pakken.

Verzending

Verzenden jullie ook naar de Verenigde Staten?

Jazeker, shipping naar USA is mogelijk. Neem voor meer info contact met ons op.