Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Concreet wat jij nodig hebt

Wij zijn Floor IQ. En wij ontwikkelen, maken en leveren freesmachines en verschillende soorten diamantgereedschap. Vakmensen voorzien van het beste gereedschap om hun werk mee te doen. Dat is wat wij doen. Want wij vinden dat jouw gereedschap nooit een obstakel mag zijn. Wat je klus ook is, wij helpen je vooruit.

Wij houden van focus en kiezen voor waar we goed in zijn. We weten niet een beetje van allerlei producten, maar wel alles over ónze producten. Die ontwerpen we namelijk zelf. Dus als het over freesmachines én diamantgereedschap gaat, moet je bij ons zijn.

Het beste gereedschap ontstaat niet vanzelf. Als je dingen doet ‘omdat we het altijd zo hebben gedaan,’ kom je niet verder. Uitvoeren is beter dan vergaderen. En als we onze klanten kunnen helpen door iets te verbeteren, dan doen we dat. Alles voor een beter product.

Ons doel is dat jij door kan. En daar zetten we graag een extra stap voor. Dat kan een locatiebezoek, videogesprek of reparatie zijn. Jij moet gewoon aan de slag, want tijd is geld. Loop je ergens tegenaan? Dan bel je gewoon even.

Bij ons weet je altijd wat je krijgt. Een kwalitatief product en service waar je wat aan hebt. Gewoon een duidelijk verhaal. Zonder opsmuk en poespas. Want als het product goed is, kun je het vertellen zoals het is.

Floor IQ
Met volle focus op jouw werk

Eerlijkheid in kwaliteit

We kiezen ervoor om zoveel mogelijk van het ontwerp- en productieproces zelf uit te voeren, of uit te besteden aan een vertrouwde partner. Door goed te luisteren naar wat installateurs willen blijven we verbeteren: van kleine microscopische aanpassingen tot het op de markt brengen van compleet nieuwe producten. En dat is mooi: want met een goed product kun je altijd eerlijk zijn!

We praten graag over onze producten, dus bel ons gerust voor meer informatie over het ontwerp- en productieproces!

+31(0)85 6202711

Testen & goedkeuren

Naast dat wij constant onze producten controleren, doen andere instanties dat ook. En met succes: zo worden de door ons geproduceerde freesbladen onder het OSA keurmerk verkocht en onze vloerverwarmingsfreesmachines zijn CE gecertificeerd.

OSA

OSA

De OSA stelt kwaliteits- en veiligheidseisen waar schuur- en slijpgereedschappen aan moeten voldoen. Zo wordt er een positie ingenomen tegen minderwaardige producten.

Lees meer

CE-gecertificeerd

Industriële producten mogen alleen worden verhandeld in Europa als ze CE-markering hebben, dit geeft aan dat het product voldoet aan eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Lees meer

Ook in mindere tijden

Om onze installateurs ook bij te staan in mindere tijden bieden wij een onderhoudsservice. Als er dan toch onverwachts een defect is bieden wij een snelle reparatieservice. Want wij weten als geen ander: op de werkvloer telt iedere seconde!

Het team

Bij ons staat de koffie altijd klaar! Geserveerd met een gezonde dosis Zeeuwse nuchterheid.

Lees meer over FloorIQ