skip to Main Content

Over FloorIQ

Vanuit Zeeland, waar kwaliteit en service vanzelfsprekend zijn, ontwikkelen en produceren wij al ruim 10 jaar hoogwaardige vloerfreesmachines en diamantgereedschap.

Ons team staat dag en nacht klaar en onze deur staat altijd open. En dit blijft niet onopgemerkt, want we groeien snel! FloorIQ levert inmiddels producten en kennis door heel Europa én daarbuiten. Natuurlijk altijd met een gezonde dosis nuchterheid.

Eerlijkheid in kwaliteit

We kiezen ervoor om zoveel mogelijk van het ontwerp- en productieproces zelf uit te voeren, of uit te besteden aan een vertrouwde partner. Door goed te luisteren naar wat installateurs willen blijven we verbeteren: van kleine microscopische aanpassingen tot het op de markt brengen van compleet nieuwe producten. En dat is mooi: want met een goed product kun je altijd eerlijk zijn!

We praten graag over onze producten, dus bel ons gerust voor meer informatie over het ontwerp- en productieproces!

+31(0)85 6202711

Testen & goedkeuren

Naast dat wij constant onze producten controleren, doen andere instanties dat ook. En met succes: zo worden de door ons geproduceerde freesbladen onder het OSA keurmerk verkocht en onze vloerverwarmingsfreesmachines zijn CE gecertificeerd.

OSA

De OSA stelt kwaliteits- en veiligheidseisen waar schuur- en slijpgereedschappen aan moeten voldoen. Zo wordt er een positie ingenomen tegen minderwaardige producten.

Lees meer

CE-gecertificeerd

Industriële producten mogen alleen worden verhandeld in Europa als ze CE-markering hebben, dit geeft aan dat het product voldoet aan eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Lees meer

Ook in mindere tijden

Om onze installateurs ook bij te staan in mindere tijden bieden wij een onderhoudsservice. Als er dan toch onverwachts een defect is bieden wij een snelle reparatieservice. Want wij weten als geen ander: op de werkvloer telt iedere seconde!

Het team

Bij ons staat de koffie altijd klaar! Geserveerd met een gezonde dosis Zeeuwse nuchterheid.

Lees meer over FloorIQ