Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

De ideale combinatie voor frezen in beton

Beton frezen

De perfecte combinatie om sleuven in te frezen in beton is met een krachtstroom machine. Je kunt met de standaard E4 of semi E4 frezen in beton, of je kiest voor één van onze compleet zelfrijdende vloerverwarming freesmachines.

Je combineert een van deze freesmachines het beste met onze tweemotorige stofzuiger FIQ-122H, Husqvarna DE120 of een BDC–150LVC wanneer je nat wilt frezen . Dit is een driemotorige stofzuiger met een HEPA filter en een pomp om water af te tappen. Dit water heb je nodig om af te koelen. Deze samenstelling zorgt ervoor dat je nat in beton kunt frezen. Wanneer je hier een voorafscheider aan toevoegt heb je het setje helemaal compleet en frees je ook nog eens stofarm.

Zie hieronder onze krachtstroom vloerverwarmingsfreesmachines die een perfecte combinatie vormen met frezen in beton.

Perfect voor beton Super voor beton Prima voor beton Iets meer kracht nodig in beton

Benodigde generator voor krachtstroom freesmachines: de machine heeft continu tussen de 380 en 420 Volt nodig. 400V 16A 5-polig met C-karakteristiek. 

Fire®: het juiste blad

Fire® Dit diamant freesblad helpt je met brute kracht bij je meest uitdagende betonnen vloer! Je kunt hem zowel droog als nat gebruiken.

Voor de freesmachines hebben wij Floor iQ premium kwaliteit freesbladen. Deze diamant freesbladen hebben wij aan de hand van onze machines ontwikkeld, zo ben je zeker van het beste freesresultaat en goed behoud van je machine.

Ook voldoen deze freesbladen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen, daarom mogen we deze diamant freesbladen leveren met het OSA-keurmerk.

Een handzame sleuvenfrees voor kleinere ruimtes of langs de verdeler.

De AGP-CG150 is een zeer krachtige 2500W sleuvenfreesmachine. Deze handfrees is een ideale aanvulling op onze vloerverwarmingsfreesmachine. Zo kan deze worden gebruikt bij het frezen van ruimtes waar weinig plaats is of vlak bij de verdeler.

Deze sleuvenfrees is krachtig genoeg om een diamant freesblad voor vloerverwarming te gebruiken. Voor de minste weerstand kun je het beste ons witte diamant freesblad gebruiken. De machine heeft een soft starter, overbelasting- en thermische beveiliging.

Tip: In combinatie met ons witte freesblad Fire ® heb je de minste weerstand.

Thunder®: als je écht donder en bliksem nodig hebt.

Zijn naam zegt het al, maar zijn mooie witte kleur en uiterlijk met hier en daar een tand doet wellicht anders vermoeden: dit freesblad zorgt voor donder en bliksem als je op een ‘mission impossible’ betonvloer staat. Als je daar sleuven moet frezen, kies dan voor de Thunder®  onder je machine in plaats van de Fire®.

Met hier en daar een tand houdt hij zijn hoofd lekker koel als het erop aan komt. Je kunt hem zowel nat als droog gebruiken, maar een beetje water vindt ‘ie wel heel lekker in hard beton.

Vraag het Leendert-Jan

Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over frezen in beton.