Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

De ideale combinatie voor frezen in beton

Vloerverwarming frezen in beton

Vloerverwarming frezen in beton? Met onze vloerverwarmingsfreesmachines kun je eenvoudig in beton frezen ter voorbereiding van het aanleggen van vloerverwarming.

Standaard E4 vloerenfreesmachine Semi zelfrijdende vloerenfreesmachine Compleet zelfrijdende vloerenfreesmachine

Frezen vloerverwarming beton

Als je op zoek bent om op een makkelijke manier vloerverwarming sleuven in beton te frezen is een vloerverwarmingsfreesmachine van Floor iQ de perfecte oplossing. Met deze machine kun je snel en nauwkeurig sleuven frezen in betonnen vloeren. Onze krachtstroom vloerverwarmingsfreesmachine is speciaal ontworpen om vloerverwarmingssleuven snel en gemakkelijk in beton te frezen. Met een krachtige motor in combinatie met het juiste beton freesblad kan je snel en secuur werken in beton, waardoor je tijd en geld uitspaart. Onze freesmachines zijn gemakkelijk te bedienen en kunnen verschillende breedtes of dieptes frezen voor verschillende buisdiameters.

Ben je opzoek naar een efficiënte en betrouwbare manier om vloerverwarming in betonnen vloeren te frezen, dan is één van onze krachtstroom vloerverwarmingsfreesmachine de juiste keuze voor jou.

Uiteraard kan je met de Floor IQ vloerverwarmingsfreesmachine buitenom beton ook in andere harde materialen frezen voor vloerverwarmingssleuven, of voor het maken van verankeringssleuven ter voorbereiding van een Ucrete vloer.

De standaard E4 is een freesmachine met een grotere en krachtigere motor welke ook geschikt is voor kleine stukjes vloerverwarming in beton te frezen. De standaard E4 heeft een speciale motor die het optimale vermogen levert om te frezen in beton of andere harde materialen. De diepte van het freesblad is traploos instelbaar. Het is een krachtige freesmachine die geschikt is om vloerverwarming te frezen in beton. Wel adviseren wij om het frezen in beton te doen met water zodat er voldoende koeling is op het diamantfreesblad.

De daarop volgende vloerverwarmingsfreesmachine die geschikt is voor het infrezen van verwarmingssleuven in beton is de semi zelfrijdende freesmachine. Dit is een vloerenfreesmachine met een hulp-rijsysteem, ideaal wanneer je graag wat meer ondersteuning wilt bij het beton frezen voor het aanleggen van vloerverwarming. Door het hulp-rijsysteem hoef je minder hard te duwen om vloerverwarmingssleuven te maken in beton of andere harde materialen.

Ben je op zoek naar de meest comfortabele machine om vloerverwarming in beton te frezen? Onze compleet zelfrijdende vloerverwarming freesmachine is een allrounder waarmee je makkelijk mooie bochten en sleuven kunt frezen in beton. Verder is de freesdiepte, die nodig is om vloerverwarming in beton te frezen, bij deze machine elektrisch in te stellen.

In het algemeen is het goed om te weten dat je met een 400V (met wateraansluiting) de hardere vloeren kunt frezen in beton, maar vergeet niet om met water te koelen. Stroom nodig? * Benodigde generator voor krachtstroom freesmachines: de machine heeft continu tussen de 380 en 420 Volt nodig. 400V 16A 5-polig met C-karakteristiek.

Kan je meteen water en betondrap opzuigen tijdens het frezen? Jazeker, voor nat gebruik van de freesmachine adviseren wij de 3-motorige BDC-150LVC stofzuiger. Deze is voorzien van HEPA filter en een dompelpomp om het water af te voeren zodat je niet met de opvangbak voor water hoeft te sjouwen. Deze waterzuiger is de ideale combinatie met D4.0 om sleuven te frezen in beton voor vloerverwarming.

Betonfrezen

Voordeel van vloerverwarming in beton frezen

Het grote voordeel van deze methode is dat de vloer slechts minimaal verhoogd wordt en dat er dus geen extra dekvloer nodig is. Daarnaast is vloerverwarming frezen in beton met onze freesmachine een duurzame, comfortabele en efficiënte manier.  Het is bovendien een investering die zichzelf snel terugverdient.

Beton frezen vloerverwarming

Met onze vloerverwarmingsfrees installeer je makkelijk, snel en eenvoudig vloerverwarming in een bestaande betonnen vloer. Onze vloerverwarmingsfreesmachines zijn geschikt voor vele type betonvloeren. Als je vloerverwarming wilt frezen in beton dan heb je een krachtstroom machine nodig. Kun je meteen de verwarmingsbuizen erin leggen? Jazeker, je kunt na het infrezen direct de verwarmingsbuizen erin leggen. Na het testen van de buizen kunnen de sleuven worden dichtgesmeerd en tot slot leg je direct je topvloer erop. Dit scheelt het slopen van een oude vloer wat je uiteindelijk weer een hoop tijd en stof bespaart. Betonfrezen wordt op deze manier een makkelijke en leuke klus!

De beste manier om vloerverwarming te frezen in beton.

Ben je op zoek naar de beste manier om vloerverwarming te frezen in beton? Floor iQ levert vloerverwarmingsfreesmachine die het frezen leuker en makkelijker maar vooral sneller maakt. Wil je in vloerverwarming frezen in beton? Zie hieronder de machines die geschikt voor harde vloeren en betonvloeren:

  • Standaard vloerverwarmingsfreesmachine E4*, een upgrade model van de standaard freesmachine met een grotere en krachtigere motor, een 4.0kW in 400V uitvoering.
  • Semi zelfrijdende vloerenfreesmachine*, met een hulprijsysteem, ideaal wanneer je graag wat meer comfort wilt bij het beton frezen vloerverwarming.
  • Compleet zelfrijdende vloerenfreesmachine*, een allround machine waarmee je met gemak in nagenoeg alle harde oppervlakten de vloerverwarmingssleuven kunt infrezen zoals beton, zeer harde dekvloeren of tegels. Ideaal wanneer je graag wat meer comfort wilt bij het infrezen van je vloer, dit is de perfecte beton frees.

Persoonlijk contact of wil je meer weten over vloerverwarming frezen in beton? Vraag het Leendert-Jan!

Gezien elke vloer, elk project en elke klant anders is, adviseren wij je graag persoonlijk voor een juiste vloerverwarmingsfreesmachine geschikt voor het frezen van vloerverwarming in beton. Onze accountmanagers vertellen je hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op!