Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

De ideale combinatie voor frezen in beton

Toepassing op de vloer!

Naast onze vertrouwde freesmachines heeft Floor iQ een assortiment aan schuurmachines geschikt voor vloer & wandbewerking. Denk hierbij aan de vertrouwde kwaliteit van de Blastrac / Husqvarna machine, maar ook andere vloerschuurmachines kan je vinden bij ons.

Van een éénkoppige handschuurmachines (230V) diameters 125mm en 180mm tot aan een schuurmachine waar je achter staat met een diameterschuurschijf van 250mm op 230V of 400V voor de middelgrote en grote vloeren.

Ook hebben we meerkoppige schuurmachines van Blastrac / Husqvarna (b.v. BMG-444) waarmee je gemakkelijk, met weinig geluid egaal grotere oppervlaktes kunt bewerken. Perfect voor het verwijderen van coatings en lijmresten of het creëren van hechting op een nieuwe monolithisch afgewerkte betonvloer. In combinatie met de juiste stofzuiger beperk je het omgevingsstof, om dit nog verder te reduceren hebben we ook een assortiment aan air-cleaners

Voor het werken met water hebben we een speciale natzuiger-lijn. Waaronder de BDC-150LVC of de W70P en de 761-21XC. Deze zuigers zijn speciaal voor water met slurry van de vloer te zuigen.

Oplossing voor stof? Jazeker, met de Longopac cassettes van ieder 20 meter lengte kun jij wel een tijdje vooruit.

Schuurmachines Diamantgereedschap Waterzuiger Longopac of stofzakken

Geschikt voor verschillende producten van Husqvarna machines (voorheen Blastrac machines en producten), Nilfisk machines.

Diamantschijf, komschijven en Slidemag wings

Voor elke vloer hebben we de juiste diamantschijf of wing.

De wings zijn zowel voor nat als drooggebruik. De wings zijn verkrijgbaar in verschillende korrelgrootte. Onze diamant producten zijn geschikt voor verschillende Blastrac en AGP schuurmachines zoals: AGP G-125 en G180, AGP G5 en G7 en de Blastrac de BGV-125AV, BGV-180AVO, BG-250E, BGS-250, BMG-444, BMG555, BMG735, BMG780.

Al onze komschijven, 250mm schijven en wings voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen, deze zijn dan ook voorzien van het OSA-keurmerk.

Bekijk onze diamantschijven

Vloerenslijpmachines

Je machinepark uitbreiden? Voor onze vloerenspecialisten en installateurs hebben we de Blastrac / Husqvarna BMG-444 toegevoegd aan ons assortiment. De meeste vloerproblemen kun jij vanaf nu zelf oplossen met deze 230V vloerschuurmachine. Met een brede wielbasis, wendbaar en laag geluidsniveau (machine is inklapbaar voor eenvoudig vervoer) Is deze machine ideaal voor wie te maken heeft met het verwijderen van coatings, lijmresten of het openschuren en polijsten van beton. Tijdsbesparend? Jazeker, deze Blastrac machine heeft adapterplaten van 155mm waardoor de HTC EZ easy change wings eenvoudig in- en uitgeschoven kunnen worden. Met één klik heb je zo het juiste Floor iQ diamant gereedschap eronder.

Bekijk onze schuurmachines

Handig om te weten! Met deze Blastrac machine type BMG-444 kan je zowel droog als nat schuren.

BMG-444

Drie-motorige Waterzuiger: FIQ-150LVC

Speciaal ontwikkeld voor zeer harde vloeren die met water worden gefreesd hebben we de waterzuiger FIQ-150LVC. Deze industriële waterzuiger wordt gebruikt om grote hoeveelheden water en slurry op te zuiger.

Deze waterzuiger is uitgevoerd met drie motoren. Boven in de waterzuiger zit een zeef waar het grove gesteente in blijft en het water met stof zakt naar beneden. Het water kan je door middel van een dompelpomp afvoeren. Kortom, deze krachtige waterzuiger maakt het werken op de bouwvloer een stuk makkelijker.

Bekijk onze waterzuiger FIQ-150LVC

Tip! Deze waterzuiger is één van de krachtigste modellen op 230V.

Stof opvangen?

Tijd uitsparen op je klus en snel en schoon je stof-zak verwisselen? Door middel van het unieke longopac systeem is dit mogelijk en heb je ook geen onnodig plastic verbruik. Wat ook weer goed is voor het milieu.

Bekijk onze stofzakken

Deze longopac cassettes zijn geschikt voor onder andere : FIQ-122H, Husqvarna DE 120, Husqvarna DE 110, Blastrac stofzuiger 122H, Blastrac stofzuiger 133H, Pullman Ermator, Nilfisk CFM en HTC stofzuigers.

Longopac mini stofzuigerzakken

Vraag het Remco

Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over toepassing in en op de vloer!