Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Floor iQ webshop

Waar ben je naar op zoek? Ons assortiment bestaat uit scherp geprijsd diamantgereedschap en machines voor professionals.
Je bestelling versturen we naar elk gewenst adres, maar ophalen in Burgh-Haamstede mag natuurlijk ook.

shoppingcart_fiq_webshop-vierkant-bw

Vind stap voor stap
het juiste gereedschap
of de juiste machine voor je klus.

Bouwstofzuiger DE-110S

9705096-01
€ 1 650,00
Op voorraad
1
Productgegevens
UPC: 9705096-01

Ben je op zoek naar een professioneel, compact en eenvoudig te vervoeren stofzuiger? Denk dan eens aan de stofzuiger DE 110S (230V) uit de H-klasse. Deze stofzuiger bevat een HEPA-filter dat gescheiden is van het voorfilter. Dankzij het driefasige filtratiesysteem kun je zonder onderbrekingen langer doorwerken en door de grotere filteroppervlakken heb je ook langere gebruikstijd tussen filterreinigingsbeurten in. Het filteralarm geeft zelfs aan wanneer het tijd is om het filter te reinigen. Met een druk op de knop wordt het filter gereinigd. Simpel in gebruik! maar toch van alle gemakken voorzien.

Tip! DE 110S is de ideale stofzuiger om bijvoorbeeld op je haakse slijper, diamantboormachines, sleuvenzaag of 230V betonschuurmachines aan te sluiten (er zit een contactdoos op de stofzuiger om je elektrische apparaat op aan te sluiten).

Type Husqvarna DE-120
Vermogen 900W I 230V I 50Hz I 16A
Motoren 1 motor
Filter Hepa filters en M-klasse filter
Luchtverplaatsing 3580 L/min
Reiniging filter Manueel via een knop
Stofslang 38mm
Inhoud stofreservoir 25 liter
Afmeting L 67.2 B 40 H 100
Gewicht 25 kg

Bewaar dit product voor later

Vind direct het product
dat je zoekt.

Vraag het Leendert-Jan of Remco

Toch nog een vraag? Of kun je niet kiezen? Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over het diamantgereedschap en de machines in onze webshop.