Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Floor iQ webshop

Waar ben je naar op zoek? Ons assortiment bestaat uit scherp geprijsd diamantgereedschap en machines voor professionals.
Je bestelling versturen we naar elk gewenst adres, maar ophalen in Burgh-Haamstede mag natuurlijk ook.

shoppingcart_fiq_webshop-vierkant-bw

Vind stap voor stap
het juiste gereedschap
of de juiste machine voor je klus.

Bouwstofzuiger DE-120

970 514 801
€ 2 650,00
Op voorraad
1
Productgegevens
UPC: 970 514 801

De DE 120 is een veelzijdige en super compacte, en onderhoudsvriendelijke H-klasse filter bouwstofzuiger voor droog gebruik. Zijn robuustheid maken de DE 120 ideaal voor veeleisende, zware toepassingen. De stofzuiger heeft verschillende slimme functies, zo waarschuwt deze wanneer er een filter vervangen moet worden en wordt de luchtstroom met de e-flow-functie automatisch aanpast aan de hoeveelheid stof. Het filter kun je reinigen door de inlaat te sluiten en een aantal keer op de reinigingsknop te drukken. Dankzij het compacte formaat en het lage gewicht is de stofzuiger eenvoudig te transporteren.

Het is een stofzuiger die je alleen voor het droge werk gebruikt, maar je mag ‘m wel schoonspuiten met water, zo neem je helemaal geen stof meer mee naar huis.

Tips! De buitenkant van de stofzuiger kun je schoon sproeien met water en ook het voorfilter kun je met water reinigen waardoor deze langer meegaat.

Specificaties

Type Husqvarna DE-120
Vermogen 2200W I 230V I 50Hz I 16A
Motoren 2 motoren
Filter Hepa filters en M-klasse filter
Luchtverplaatsing 6800 L/min
Reiniging filter Manueel via een knop
Inlaat stofslang Inlaat 63mm, stofslang 51mm
Inhoud stofreservoir 25 liter
Afmeting L 81.5 B 54.2 H 112.5
Gewicht 39 kg

Bewaar dit product voor later

Vind direct het product
dat je zoekt.

Vraag het Leendert-Jan of Remco

Toch nog een vraag? Of kun je niet kiezen? Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over het diamantgereedschap en de machines in onze webshop.