Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Alle producten voor jouw klus

Vakmensen voorzien van het beste gereedschap om hun werk mee te doen. Dat is wat wij doen. Daarom hebben we een flink assortiment van scherp geprijsd diamantgereedschap en machines voor professionals. Wat je klus ook is, wij helpen je vooruit. Je bestelling versturen we naar elk gewenst adres, maar ophalen in Burgh-Haamstede mag natuurlijk ook.

Met welke klus kunnen we je helpen?

shoppingcart_fiq_webshop-vierkant-bw

Diamantgereedschap voor frezen, schuren, boren en zagen.

Diamantgereedschap van Floor iQ zorgt ervoor dat jij kan doen wat je moet doen en het resultaat netjes is afgewerkt. Voor elke klus hebben we het juiste gereedschap. Daarnaast wordt ons diamantgereedschap constant gecontroleerd, door ons, en bijv. OSA. Want het moet niet alleen goed, het moet ook veilig.

Wij hebben volle focus op jouw werk. Dus heb je een speciaal project? Dan bel je gewoon even. Bij ons vind je wat je nodig hebt.

Diamantschijven

Diamantboren

Diamantzagen

Diamantfreesbladen

We staan altijd klaar om te helpen.

Persoonlijk advies nodig?

Sylvia-FC-750px

Machines

Wij vinden dat jouw gereedschap nooit een obstakel mag zijn. Daarom bieden we je, met onze vertrouwde partners, de beste machines voor jouw klus. Geen poespas, maar een kwalitatief product. Daarnaast kan je rekenen op service waar je wat aan hebt. Want stilstaan heeft niemand wat aan. Met onze onderhoudsservice voor reparaties en keuringen kan jij weer snel aan het werk

Handslijpmachines

Boormachines

Betonzaagmachines

Bouwstofzuigers

Sleuvenfrezen

Vloerschuurmachines

Accessoires

De stofzuigers, schuur-, frees-, en zaagmachines in onze shop klaren elke klus. Maar soms heb je net wat meer nodig. Om jou goed voor de dag te laten komen, hebben we verschillende accessoires en onderdelen voor allerlei situaties. Wat de uitdaging ook is, met deze accessoires kan jij elke klus aan.

Accessoires voor machines om stof en water af te zuigen

We staan altijd klaar om te helpen.

Persoonlijk advies nodig?

John-FC-750px

Vind direct het product
dat je zoekt.

Vraag het Leendert-Jan of Remco

Toch nog een vraag? Of kun je niet kiezen? Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over het diamantgereedschap en de machines in onze webshop.