Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Floor iQ webshop

Waar ben je naar op zoek? Ons assortiment bestaat uit scherp geprijsd diamantgereedschap en machines voor professionals.
Je bestelling versturen we naar elk gewenst adres, maar ophalen in Burgh-Haamstede mag natuurlijk ook.

shoppingcart_fiq_webshop-vierkant-bw

Vind stap voor stap
het juiste gereedschap
of de juiste machine voor je klus.

Polishing pads Ø 125mm (kleinere oppervlaktes)

00058
€ 34,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Polijstpads nodig om je vloer mooi glad te krijgen of oneffenheden weg te poetsen? Zoek niet verder want wij hebben ze in diverse hardheden en samenstellingen en deze pads zijn geschikt voor de handschuurmachines voor 125mm.

Onze harsgebonden droge polijstpads Ø125mm zijn ontworpen om te passen op de handschuurmachine en worden meestal gebruikt na de toepassing van metaalgebonden diamantgereedschappen ter voorbereiding van het polijsten van vloeren. In sommige gevallen kan een harsgebonden diamantgereedschap echter worden gebruikt als startgereedschap op gladde, vlakke vloeren. Om het beste resultaat te krijgen, moet je altijd meerdere polijststappen uitvoeren.
De Husqvarna polijstpads van 125mm zijn gemaakt voor handschuurmachines met een regelbaar toerental.

Tip! Met onze diamant komschijven 125mm kun je aan de slag om je vloer voor te bereiden.

Bewaar dit product voor later

Vind direct het product
dat je zoekt.

Vraag het Leendert-Jan of Remco

Toch nog een vraag? Of kun je niet kiezen? Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over het diamantgereedschap en de machines in onze webshop.