Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Floor iQ webshop

Waar ben je naar op zoek? Ons assortiment bestaat uit scherp geprijsd diamantgereedschap en machines voor professionals.
Je bestelling versturen we naar elk gewenst adres, maar ophalen in Burgh-Haamstede mag natuurlijk ook.

shoppingcart_fiq_webshop-vierkant-bw

Vind stap voor stap
het juiste gereedschap
of de juiste machine voor je klus.

Stalen voorafscheider

Stalen voorafscheider basis
€ 350,00
Uitverkocht
1
Productgegevens
UPC: Stalen voorafscheider basis

Dit is echt een investering die zich dubbel en dwars terugverdiend. De voorafscheider vangt ongeveer 80% van het stof op voordat het in je stofzuiger terecht komt. Alle slijtdelen in je stofzuiger zoals de motoren en het filter worden hier enorm door gespaard. Ook in de voorafscheider kun je een zak plaatsen zodat je deze netjes kunt dichtbinden en eruit halen. Stofarm werken, natuurlijk voor je gezondheid én om je werk spic en span achter te laten.

De voorafscheider basis bestaat uit de drum, cycloon en 1.5 meter. Het frame (binnenrek) wordt gebruikt om stofzakken op zijn plek te houden. Voor gemakkelijker vervoeren hebben we het onderstel met zwenkwielen.

Bewaar dit product voor later

Vind direct het product
dat je zoekt.

Vraag het Leendert-Jan of Remco

Toch nog een vraag? Of kun je niet kiezen? Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over het diamantgereedschap en de machines in onze webshop.