Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Diamantgereedschap

Voor elke ondergrond de beste schijf! Binnen ons assortiment kan de vakman voor alle vloeren zijn benodigde materiaal vinden. Voor het beste resultaat adviseren wij om de machines alleen te gebruiken in combinatie met Floor IQ goedgekeurde Diamant freesbladen.

Diamant freesblad oranje harde vloeren

Diamantfreesbladen

Floor iQ levert Diamantfreesbladen die uitsluitend zijn samengesteld met de beste grondstoffen, ontwikkeld door onze eigen professionals. Deze schijven zijn OSA gekeurd en voldoen dus aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Bekijk de producten

Fermacell freesblad

Onze fermacell bladen maken wij van de beste grondstoffen en zijn veilig in gebruik. Geschikt voor specialistisch werk.

Bekijk de producten
diamantgereedschap

Diamantschijf

Diamantschijven voor het schuren van verschillende ondergronden. Ook voor taaiere substanties zoals lichte lijmresten, verflagen of gemorst stucwerk.

Bekijk de producten

Diamantboor

Al onze boren zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit, gefabriceerd in eigen huis. Alle maten zijn op aanvraag leverbaar, dus ook maten die niet op de website staan!

Bekijk de producten
Diamant zaagblad droog

Diamantzaagblad

Diamant zaagbladen zijn er in twee uitvoeringen: droog en nat. Een droog zaagblad kun je zowel droog als nat gebruiken, een nat zaagblad kun je alleen nat gebruiken. Alle diamantzaagbladen zijn OSA gecertificeerd.

Bekijk de producten
Diamantboren

Diamantboor

Al onze boren zijn van hoogwaardige Europese kwaliteit, gefabriceerd in eigen huis. Alle maten zijn op aanvraag leverbaar, dus ook maten die niet op de website staan!

Bekijk de producten

Vraag het John

Onze accountmanager kan jou alles vertellen over het Diamantgereedschap van floorIQ.

Diamantfreesbladen

Onze diamantfreesbladen gebruik je in combinatie met onze vloerverwarmings freesmachines. Onze goedgekeurde diamant freesbladen zijn samengesteld uit de beste grondstoffen, ontwikkeld door onze eigen professionals. Onze freesbladen zijn geschikt voor verschillende grondsoorten. Denk aan; zacht beton, hard beton of extreem harde vloeren of zelfs een bestaande tegelvloer. De freesbladen worden geproduceerd en gecertificeerd volgens OSA-normen. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

Diamantschijven

Voor alle type oppervlakten hebben wij diamantschijven voor 1-kopsschuurmachines, komschijven en wings voor 3 of 4-kopsschuurmachines. Bij FlooriQ weten we alles over diamantschijven. Voor al onze diamantproducten gebruiken we 100% synthetische diamantdeeltjes. Deze synthetische diamanten zijn regelmatig en consistent in grootte en kristalvorm, wat een enorm verbeterd snijvermogen en een langere levensduur van uw diamantgereedschappen oplevert. Afhankelijk van het type vloer dat je moet slijpen, is er altijd een geschikte diamantschijf. Ons diamantgereedschap heeft een uniek kleurgecodeerd systeem, speciaal ontworpen zodat je weet welk gereedschap je kunt gebruiken, afhankelijk van de hardheid van het oppervlak.

Diamantboren

Dikwandige diamantboren, dunwandige diamantboren, kroontjesboren en onze dozenboor. We hebben onze diamantboren speciaal ontwikkeld voor handboormachines en statiefboormachines. Diamantboren worden gebruikt voor het boren van diverse materialen en ondergronden, zoals asfalt, beton en harde gesteentes.

Diamantzaagblad

De diamantzaagbladen zijn er in twee uitvoeringen: droog en nat. Een droog diamant zaagblad kun je zowel droog als nat gebruiken. Een nat diamant zaagblad gebruik je echt alleen voor nat. En natuurlijk bieden we diamantzaagbladen voor elke individuele machine en toepassing. De slijtdelen voor zagen staan ​​bekend om hun sterke fabricage en lange levensduur.

Fermacell freesblad

Werk je veel in gips gebonden vloeren? Dan hebben wij ons fermacell freesblad. Hiermee kun je sleuven frezen in gips gebonden vloeren. De segmenten worden er handmatig opgemaakt waardoor je er mooie bochten mee kunt maken. Let erop bij het gebruik van het frezen in gips gebonden vloeren dat er veel stof vrijkomt en je jezelf daartegen beschermd.

Persoonlijk contact of meer weten over onze diamantgereedschappen?

Heb je vragen over ons diamantgereedschap? Wij adviseren je graag persoonlijk over de juiste toepassing van ons diamantgereedschap. Onze accountmanagers vertellen je hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op + 31 (0)85 620 27 11 of mail naar info@flooriq.nl