Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Bouwstofzuiger DE 110S

Ben je op zoek naar een professioneel, compact en eenvoudig te vervoeren stofzuiger? Denk dan eens aan de stofzuiger DE 110S (230V) uit de H-klasse. Deze stofzuiger bevat een HEPA-filter dat gescheiden is van het voorfilter. Dankzij het driefasige filtratiesysteem kun je zonder onderbrekingen langer doorwerken en door de grotere filteroppervlakken heb je ook langere gebruikstijd tussen filterreinigingsbeurten in. Het filteralarm geeft zelfs aan wanneer het tijd is om het filter te reinigen. Met een druk op de knop wordt het filter gereinigd. Simpel in gebruik! maar toch van alle gemakken voorzien.
 Tip! DE 110S is de ideale stofzuiger om bijvoorbeeld op je haakse slijper, diamantboormachines, sleuvenzaag of 230V betonschuurmachines aan te sluiten (er zit een contactdoos op de stofzuiger om je elektrische apparaat op aan te sluiten).
Wij leveren ook Longopac stofzakken. Vraag naar onze Longopac cassettes of kijk bij producten op: Longopac cassettes      

Specificaties

Type

DE 110 S

Vermogen

0,9 kW | 230V | 50-60Hz| 4A

Motoren

1 motor

Filter

Hepa filter, M-klasse filter

Reiniging filter

Manueel, je drukt op de knop

Inlaat stofslang

Inlaat is 63mm, stofslang 51mm

Inhoud stofreservoir

25 liter

Afmeting

L 67,0, B 40,0, H 100,0

Gewicht

25 kg

Leendert-Jan

Onze accountmanagers vertellen je hier graag meer over.