Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Floor iQ webshop

Waar ben je naar op zoek? Ons assortiment bestaat uit scherp geprijsd diamantgereedschap en machines voor professionals.
Je bestelling versturen we naar elk gewenst adres, maar ophalen in Burgh-Haamstede mag natuurlijk ook.

shoppingcart_fiq_webshop-vierkant-bw

Vind stap voor stap
het juiste gereedschap
of de juiste machine voor je klus.

Staande betonschuurmachine BMG-444

BMG-444
€ 5 200,00
Op voorraad
1
Productgegevens

De BMG-444 is de kleinste 3-koppige slijper in ons assortiment. Door zijn brede wielbasis is deze machine makkelijk te manoeuvreren met minimale trillingen en laag geluidsniveau. Dankzij de verstelbare stuurhendel hou je je machine prima onder controle. Bovendien kan de BMG-444 in drie delen worden opgevouwen voor eenvoudig transport.

Op zoek naar een ideale machine voor oppervlakte voorbereiding? Met deze machine verwijder je coatings, slijpen van beton, renoveren van vloeren of gewoon lekker polijsten om je vloer uiteindelijk te laten shinen.

Toepassing: beton | steen | marmer | asfalt | graniet | terazzo.

Nog een slimme tip ! sluit je BMG-444 aan onze stofzuiger FIQ-122 H of de DE-120 en je kunt je lekker stofarm aan de slag op de vloer.

Bewaar dit product voor later

Vind direct het product
dat je zoekt.

Vraag het Leendert-Jan of Remco

Toch nog een vraag? Of kun je niet kiezen? Onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over het diamantgereedschap en de machines in onze webshop.