Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Hou jij van sandwichen?

Laat dan je (boterham) zak maar thuis. Met deze uniek door ons ontworpen broodtrommel draag jij bij aan het milieu. Je hebt geen plastic zakjes nodig voor je lunch met deze leuke herbruikbare lunchverpakkingen. Dat scheelt heel veel plastic afval! En plek genoeg, want er passen minimaal 8 boterhammen in. Ingewikkeld? Jazeker want stichting Kopietje heeft samen met haar medewerkers met een beperking bijgedragen aan het maken van de wikkel die rondom jouw broodtrommel is gemaakt. Samen met de medewerkers van stichting Kopietje hebben we maatschappelijk verantwoord de wikkels rondom de broodtrommels gemaakt. Met veel plezier werd er gewerkt aan het knip, plak en vouw werk. Dit was een mooie en bijzondere ervaring om samen te werken.

We frezen graag ons steentje bij!

Wil je ook zo’n duurzame fantastische broodtrommel? Bij je bestelling vanaf € 500,00 exclusief BTW komt deze (h)eerlijkheid & kwaliteit mee met je pakket of levering. Geef je bestelling door aan één van onze specialisten door te bellen naar +31 (0)85 6202711 of stuur een mailtje naar info@flooriq.nl.  

Laatste Nieuws

duurzaam actie