Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Sylvia vertelt je op deze pagina de laatste nieuwtjes van Floor iQ. Wil je ook altijd op de hoogte blijven van alles wat te maken heeft met frezen, stofafzuiging, diamantgereedschappen? Sjees dan regelmatig even naar deze pagina!

Onze kerstactie ligt aan je voeten…

Acties
Happy X-mas ☆  and happy new socks! Indruk maken op de werkvloer? Met deze sokken met freesbladen loop je nu eenmaal graag naast je schoenen. Vanaf 6 december starten wij met onze kerstactie.
Bestel jij meer dan 4 diamant freesbladen in december 2022? Dan zit er ook voor jou een paar “freese” *sokken bij je pakket.
op=op (we frezen dat het snel gaat!)
* one size!
             
Lees meer

In memoriam: Wil van Arkel

Nieuws
☆ 3 maart 1957  – † 27 november 2022
Wil was betrokken vanaf de allereerste schroef van de Floor iQ freesmachine. Met zijn nuchtere “no-nonsens” instelling was hij een rots in de branding voor zijn collega’s. Wil was een vak-techneut uit de goede oude tijd waar we veel van hebben kunnen leren. Bedankt Wil, we zullen je ontzettend missen.
Team Floor iQ            
Lees meer

Black Friday: Origin®

Nieuw in het assortiment
BLACK FRIDAY bij Floor iQ: shop t/m woensdag 30 november met korting onze “zwarte” diamant freesbladen. Profiteer tijdelijk van onze actieprijs van 5 stuks (70,- euro excl. btw per freesblad) voor €350,– exclusief btw. De zwarte diamant freesblad met grove korrel is geschikt voor zacht tot medium vloeren. Plaats Origin® onder je freesmachine en maak voordelige meters in vers cementdekvloer. We hebben de freesbladen beschikbaar in 120x16mm, 120x17mm, 130x16mm en 130x17mm en uit voorraad leverbaar*
Lees meer
BMG-444

Zet jezelf op pole position…

Nieuw in het assortiment
Zet jezelf op pole position met de vloeren schuurmachine BMG-444*. Je wagenpark uitbreiden? Voor onze vloerenspecialisten en installateurs hebben we de BMG-444 toegevoegd aan ons assortiment. De meeste vloerproblemen kun jij nu ook zelf oplossen met onze 230 V vloerenschuurmachine. Met een brede wielbasis, wendbaar en laag geluidsnivo (inklapbaar voor eenvoudig vervoer) maak je van een grindbak een racebaan. Je kunt er snel mee schakelen, de meest bijzondere manoeuvres maken of je maakt de baan juist vrij. Toch een pitstop?
Lees meer

Meet the team…..

In de wandelgangen
Zie ons eens shinen. Een nieuwe outfit en een nice picture 📸 ! Het Floor iQ team staat voor jou klaar.
Frédèrique, Remco, Sylvia, onze “nieuwe” collega Mickey, Laurens, Leendert-Jan, Fanny, Wil, Marcel. We zijn er voor jou! Wil je een vakkundig advies over onze vloerverwarmingsfreesmachines, diamant gereedschap, bouwstofzuigers, diamant freesbladen, schijven, boren. Wij voorzien jou graag van het juiste advies.
Meer weten? Je kunt bellen of whats-appen naar +31 (0)85 6202711 of stuur een mailtje naar info@flooriq.nl.
 
Lees meer

Een technische trainingsdag voor ons team.

Nieuws
We zijn een kijkje gaan nemen in het Experience center van een van onze leveranciers voor een technische training. Het was een toffe ervaring! En ook wel een beetje een jongensdroom om weer even zelf te mogen ervaren, testen en de in’s en out’s (bij) te leren en hoe we onze klanten op de hoogte kunnen houden van wat er op de markt gaat komen. Binnenkort worden er dus nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment, houdt zeker onze website in de gaten.
Nieuwsgierig geworden? Bij vragen kun je bellen of whats-appen naar +31 (0)85 6202711 of stuur een mailtje naar info@flooriq.nl.
               
Lees meer

EI LOVE SLIJPEN 🥚

Acties
Binnenkort zie je deze smakelijke eitjes weer in je pakketje. Dit keer zijn het heerlijke gevulde paaseitjes. Benieuwd hoe ze smaken? Of had jij altijd al “haasje de voorste” willen zijn? Je moet ze wel even zoeken, want ik heb ze verstopt ;-).
Paas je bestelling door aan één van onze onze specialisten door te bellen of whats-appen naar +31 (0)85 6202711 of stuur een mailtje naar info@flooriq.nl. Dat is een eitje toch?
*zolang de voorraad broedt….              
Lees meer