skip to Main Content

Nieuws

Sylvia vertelt je op deze pagina de laatste nieuwtjes van Floor iQ. Wil je ook altijd op de hoogte blijven van alles wat te maken heeft met frezen, stofafzuiging, diamantgereedschappen? Sjees dan regelmatig even naar deze pagina!

Kerstsluiting

Nieuws
Nog behoefte aan een extra freesmachine? Of liever nog even je lievelingetje na laten kijken op gebreken? Graag goed voorbereid 2022 in? Het kan allemaal bij Floor iQ! Houd er wel rekening mee dat wij van 27 december t/m 31 december een weekje gesloten zijn. Onze werkplaats sluit al iets eerder. Daarom kun jij je freesmachine t/m 10 december nog inplannen voor een check-up of reparatie.
Lees meer

Hoe gladder hoe beter….

Acties
Deze krachtige hand betonschuurmachine, geschikt voor 125mm komschijven, is een favorietje vanwege zijn regelbaar toerental. De machine heeft een indicator voor overbelasting en oververhitting waardoor je precies op de juiste snelheid kunt werken. Wanneer je dicht bij de wand moet schuren, kun je je stofkap zonder gereedschappen opzij klappen. De vering in de borstels zorgt voor een betere stofafzuiging en de betonslijper heeft een ergonomische handgreep aan de voorkant.
Lees meer
Boormachine AGP DM-62

Deze AGP DM62 boormachine steunt jou door dik en dun

Acties
Lekker voor boven je hoofd! want deze droogboormachine is licht in gewicht. Een 2000W motor met 2 snelheden voor droog boren in gewapend beton tot 162 mm, en standaard droog boren tot 262 mm. Met de ingebouwde verticale en horizontale niveaus werk je heel precies. Makkelijk mikken dus. En raak je oververhit? Dan waarschuwt de LED-indicatorlicht jou. Stofafzuiging door de boorkop en schakelbare percussie zorgen voor optimale droogboorprestaties. We willen je deze tijdelijke actie niet door de neus boren 😉 Nu bieden we je tijdelijk de AGP DM62 in de beste combinatie met de drie M-segment boren 60, 80 en 130 zowel dik als dunwandig en dat nu samen voor € 895,-.
Lees meer
Valentijnsactie 2021

Een doos vol lekkere schijven ❤

Acties
Wij maken deze Valentijn jouw bestelling een tikkeltje zoeter… Het maakt niet uit of je een klein beetje van ons houdt of dat je heel veel van ons houdt. Wij willen jou graag verrassen met onze smakelijke schijven: de oranje, grijze en witte freesbladen. Maar dan om te snoepen. Wij weten natuurlijk nog niet wat jouw lievelingssmaak is en omdat het Valentijn is hebben we er nog een paar kusjes aan toegevoegd! Bij Floor IQ houden wij van details en dat proberen we overal in door te voeren.  Zo ook in jouw bestelling in deze valentijnsperiode. Bestel jij tussen 5 februari en 15 februari dan zit er dus extra veel smaak in jouw Mepal broodtrommel.
Lees meer
Duurzaam Actie

Hou jij van sandwichen?

In de wandelgangen, Nieuws
Laat dan je (boterham) zak maar thuis. Met deze uniek door ons ontworpen broodtrommel draag jij bij aan het milieu. Je hebt geen plastic zakjes nodig voor je lunch met deze leuke herbruikbare lunchverpakkingen. Dat scheelt heel veel plastic afval! En plek genoeg, want er passen minimaal 8 boterhammen in. Ingewikkeld? Jazeker want stichting Kopietje heeft samen met haar medewerkers met een beperking bijgedragen aan het maken van de wikkel die rondom jouw broodtrommel is gemaakt.
Lees meer

De ontwikkeling van een speciale nieuwe schijf

In de wandelgangen, Nieuws
Speciaal voor deze f(r)eestmaand hebben we bij FloorIQ een speciale nieuwe schijf ontwikkeld. Deze schijf ontvang je vanaf vandaag de hele maand december bij jouw bestelling.
Lees meer
Schuurmachine BGS-250

Decemberactie

In de wandelgangen, Nieuws
Schuur jij graag het jaar uit? Of heb je dit jaar veel hobbels moeten nemen die je nu weer recht moet strijken? 😉
Lees meer
Black Friday 2021

Black “Frees” Day

In de wandelgangen, Nieuws
Dit is het diamant freesblad waar het ooit allemaal mee begon. Deze ‘Origin’ trotseerde alle cementdekvloeren met een ijzeren wil. Inmiddels heeft hij hulp gekregen van de andere soorten maar hij blijft de lieveling van onze klanten. Dit freesblad is geschikt voor een minder harde vloer of een vers cementdek.
Lees meer