skip to Main Content

Nieuws

Sylvia vertelt je op deze pagina de laatste nieuwtjes van Floor iQ. Wil je ook altijd op de hoogte blijven van alles wat te maken heeft met frezen, stofafzuiging, diamantgereedschappen? Sjees dan regelmatig even naar deze pagina!

Zin in een kop koffie?

In de wandelgangen
We staan weer helemaal aan! Natuurlijk wensen we jou een gezond en succesvol 2022. Een nieuw jaar waarin wij je nog sneller van dienst kunnen zijn, want wij openen onze deuren nu al vanaf 8:00 uur. Of het nu over vloeren gaat of over onze koffie gaat: geen vraag is ons teveel.
Lees meer

Kerstsluiting

Nieuws
Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gezond 2022. Wil je graag goed voorbereid 2022 in? Het kan allemaal bij Floor iQ! Houd er wel rekening mee dat wij van 27 december t/m 31 december een weekje gesloten zijn. Onze werkplaats sluit al iets eerder. …. Daarom kun jij je freesmachine t/m 10 december (met een kleine uitloop naar 16 december) nog inplannen voor een check-up of reparatie. Heb je nog diamant freesbladen, komschijven of zaagbladen nodig of onderdelen voor je freesmachine? Of zonder stoffig te zijn het nieuwe jaar inblazen? We staan graag voor je klaar.
Lees meer

Wie zoet is freest lekker……..

Nieuws
Zoals elk jaar verrassen we jullie graag met iets lekkers van Sinterklaas. Deze goedheiligman heeft vernomen dat jullie weer voor veel warme voetjes hebben gezorgd. Dat doet ons chocoladehart smelten. Dit jaar hebben we een Belgische chocoladeletter in de kleur oranje. Dus bestel jij tijdens de Sinterklaas periode voor minimaal € 400,00 dan krijg jij wat lekkers in je pakket.
Lees meer

Kerstsluiting

Nieuws
Nog behoefte aan een extra freesmachine? Of liever nog even je lievelingetje na laten kijken op gebreken? Graag goed voorbereid 2022 in? Het kan allemaal bij Floor iQ! Houd er wel rekening mee dat wij van 27 december t/m 31 december een weekje gesloten zijn. Onze werkplaats sluit al iets eerder. Daarom kun jij je freesmachine t/m 10 december nog inplannen voor een check-up of reparatie.
Lees meer

Hoe gladder hoe beter….

Acties
Deze krachtige hand betonschuurmachine, geschikt voor 125mm komschijven, is een favorietje vanwege zijn regelbaar toerental. De machine heeft een indicator voor overbelasting en oververhitting waardoor je precies op de juiste snelheid kunt werken. Wanneer je dicht bij de wand moet schuren, kun je je stofkap zonder gereedschappen opzij klappen. De vering in de borstels zorgt voor een betere stofafzuiging en de betonslijper heeft een ergonomische handgreep aan de voorkant.
Lees meer
Boormachine AGP DM-62

Deze AGP DM62 boormachine steunt jou door dik en dun

Acties
Lekker voor boven je hoofd! want deze droogboormachine is licht in gewicht. Een 2000W motor met 2 snelheden voor droog boren in gewapend beton tot 162 mm, en standaard droog boren tot 262 mm. Met de ingebouwde verticale en horizontale niveaus werk je heel precies. Makkelijk mikken dus. En raak je oververhit? Dan waarschuwt de LED-indicatorlicht jou. Stofafzuiging door de boorkop en schakelbare percussie zorgen voor optimale droogboorprestaties. We willen je deze tijdelijke actie niet door de neus boren ;-) Nu bieden we je tijdelijk de AGP DM62 in de beste combinatie met de drie M-segment boren 60, 80 en 130 zowel dik als dunwandig en dat nu samen voor € 895,-.
Lees meer
Valentijnsactie 2021

Een doos vol lekkere schijven ❤

Acties
Wij maken deze Valentijn jouw bestelling een tikkeltje zoeter… Het maakt niet uit of je een klein beetje van ons houdt of dat je heel veel van ons houdt. Wij willen jou graag verrassen met onze smakelijke schijven: de oranje, grijze en witte freesbladen. Maar dan om te snoepen. Wij weten natuurlijk nog niet wat jouw lievelingssmaak is en omdat het Valentijn is hebben we er nog een paar kusjes aan toegevoegd! Bij Floor IQ houden wij van details en dat proberen we overal in door te voeren.  Zo ook in jouw bestelling in deze valentijnsperiode. Bestel jij tussen 5 februari en 15 februari dan zit er dus extra veel smaak in jouw Mepal broodtrommel.
Lees meer
Duurzaam Actie

Hou jij van sandwichen?

In de wandelgangen, Nieuws
Laat dan je (boterham) zak maar thuis. Met deze uniek door ons ontworpen broodtrommel draag jij bij aan het milieu. Je hebt geen plastic zakjes nodig voor je lunch met deze leuke herbruikbare lunchverpakkingen. Dat scheelt heel veel plastic afval! En plek genoeg, want er passen minimaal 8 boterhammen in. Ingewikkeld? Jazeker want stichting Kopietje heeft samen met haar medewerkers met een beperking bijgedragen aan het maken van de wikkel die rondom jouw broodtrommel is gemaakt.
Lees meer