Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Nieuws

Sylvia vertelt je op deze pagina de laatste nieuwtjes van Floor iQ. Wil je ook altijd op de hoogte blijven van alles wat te maken heeft met frezen, stofafzuiging, diamantgereedschappen? Sjees dan regelmatig even naar deze pagina!

Compleet zelfrijdende vloerverwarming- freesmachine D5.5

Nieuws
Als we het werk voor onze klanten makkelijker kunnen maken, dan doen we dat. We hebben naar jullie geluisterd, en onze nieuwe VLFR D5.5 is het resultaat. Met een krachtigere motor, lasergeleider en twee USB-poorten wordt jouw werk leuker dan ooit.

De VLFR D5.5 is alles wat je al gewend bent van FloorIQ, maar dan net een stap beter.

Jij moet alleen niet vergeten te sturen.

Krachtigere motor
Met de nieuwe 5.5 motor ga je sneller dan ooit tevoren. Minder duwen, sneller klaar. Laat de VLFR D5.5 het werk voor je doen. Daarnaast kun je met de krachtige motor door hardere ondergronden.

Lasergeleider
Dankzij de nieuwe lasergeleider zal er nooit meer twijfel zijn: een rechte lijn is recht. Met de VLFR D5.5 frees jij lekker door, zelfverzekerd.

2 USB-poorten
Dankzij de twee USB-poorten houd jij je telefoon en andere gadgets altijd opgeladen. Nooit meer een excuus om je opdrachtgever niet terug te bellen dus.

Lees meer

Actie AGP Betonschuurmachine

Tijdelijke actie
Ter kennismaking van de mooie nieuwe lijn diamant komschijven, hebben we samen met de AGP betonschuurmachines mooie sets in de aanbieding.
Nu tijdelijk een hele mooie setprijs voor de AGP betonschuurmachines samen met een paar diamant komschijven. De 125mm machines worden geleverd met 2 diamant komschijven, de 180mm machines worden geleverd met 3 zwarte komschijven. Bel +31 (0)85 6202711 of stuur een mail met jouw bestelling naar info@flooriq.nl.
 op = op
 
Lees meer
Floor iQ

Het Floor iQ zomerslippertje!

Tijdelijke actie
Het enige slippertje met goedkeuring van je partner: het Floor iQ zomerslippertje. Dit keer in een trendy zwarte kleur. De slippers zijn vanaf donderdag 11 mei te bestellen. Voor de tweede keer een slippertje! Dat kan bij onze Floor iQ aktie!
Nu éénmalig bij elke bestelling van minimaal 5 freesbladen een paar slippers cadeau (verkrijgbare slippermaten zijn: 42, 43, 44, 45 en 46). Bel +31 (0)85 6202711 of stuur een mail met jouw bestelling + (slipper maat) naar info@flooriq.nl.
 op = op
 
Lees meer
Floor iQ wings

Lentekriebels….

In de wandelgangen, Acties
De geur van vers geschuurde vloeren of heerlijk naar buiten zonder coat (ing)? ☀ Hier word je toch vrolijk van als je deze wings onder je schuurmachine plaatst? De segmenten met hoogwaardige synthetische diamant zijn zeer “agressief” op harde vloeren, maar ook geschikt voor universele vloeren. Benieuwd naar de verschillende vloertoepassingen? We denken graag met je mee. Wil je alleen een zachte of flexibele toplaag verwijderen zoals lijmresten, coatings, teerresten of egaline? Dan adviseren we onze PKD wings in te zetten.
Lees meer

Onze kerstactie ligt aan je voeten…

Acties
Happy X-mas ☆  and happy new socks! Indruk maken op de werkvloer? Met deze sokken met freesbladen loop je nu eenmaal graag naast je schoenen. Vanaf 6 december starten wij met onze kerstactie.
Bestel jij meer dan 4 diamant freesbladen in december 2022? Dan zit er ook voor jou een paar “freese” *sokken bij je pakket. Bel of whats-appen kan naar +31 (0)85 6202711 of stuur een mailtje naar info@flooriq.nl.
op=op (we frezen dat het snel gaat!)
* one size!
             
Lees meer

In memoriam: Wil van Arkel

Nieuws
☆ 3 maart 1957  – † 27 november 2022
Wil was betrokken vanaf de allereerste schroef van de Floor iQ freesmachine. Met zijn nuchtere “no-nonsens” instelling was hij een rots in de branding voor zijn collega’s. Wil was een vak-techneut uit de goede oude tijd waar we veel van hebben kunnen leren. Bedankt Wil, we zullen je ontzettend missen.
Team Floor iQ            
Lees meer

Black Friday: Origin®

Nieuw in het assortiment
BLACK FRIDAY bij Floor iQ: shop t/m woensdag 30 november met korting onze “zwarte” diamant freesbladen. Profiteer tijdelijk van onze actieprijs van 5 stuks (70,- euro excl. btw per freesblad) voor €350,– exclusief btw. De zwarte diamant freesblad met grove korrel is geschikt voor zacht tot medium vloeren. Plaats Origin® onder je freesmachine en maak voordelige meters in vers cementdekvloer. We hebben de freesbladen beschikbaar in 120x16mm, 120x17mm, 130x16mm en 130x17mm en uit voorraad leverbaar*
Lees meer
BMG-444

Zet jezelf op pole position…

Nieuw in het assortiment
Zet jezelf op pole position met de vloeren schuurmachine BMG-444*. Je wagenpark uitbreiden? Voor onze vloerenspecialisten en installateurs hebben we de BMG-444 toegevoegd aan ons assortiment. De meeste vloerproblemen kun jij nu ook zelf oplossen met onze 230 V vloerenschuurmachine. Met een brede wielbasis, wendbaar en laag geluidsnivo (inklapbaar voor eenvoudig vervoer) maak je van een grindbak een racebaan. Je kunt er snel mee schakelen, de meest bijzondere manoeuvres maken of je maakt de baan juist vrij. Toch een pitstop?
Lees meer