Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Een doos vol lekkere schijven ❤

Wij maken deze Valentijn jouw bestelling een tikkeltje zoeter… Het maakt niet uit of je een klein beetje van ons houdt of dat je heel veel van ons houdt. Wij willen jou graag verrassen met onze smakelijke schijven: de oranje, grijze en witte freesbladen. Maar dan om te snoepen. Wij weten natuurlijk nog niet wat jouw lievelingssmaak is en omdat het Valentijn is hebben we er nog een paar kusjes aan toegevoegd! Bij Floor IQ houden wij van details en dat proberen we overal in door te voeren.  Zo ook in jouw bestelling in deze valentijnsperiode. Bestel jij tussen 5 februari en 15 februari dan zit er dus extra veel smaak in jouw Mepal broodtrommel.

Valentijnsactie van 5 februari t/m 15 februari!

Wil je ook zo’n liefdevolle pakketje? Bij je bestelling krijg je van onze collega Fanny een lekker gevulde broodtrommel bij je pakket of levering. Geef je bestelling door aan één van onze specialisten door te bellen naar +31 (0)85 6202711 of stuur een mailtje naar info@flooriq.nl. Bestel nu om een gebroken hart te voorkomen ❤

Laatste Nieuws

valentijnsactie 2021