skip to Main Content

Hoe gladder hoe beter….

Deze krachtige hand betonschuurmachine, geschikt voor 125mm komschijven, is een favorietje vanwege zijn regelbaar toerental. De machine heeft een indicator voor overbelasting en oververhitting waardoor je precies op de juiste snelheid kunt werken. Wanneer je dicht bij de wand moet schuren, kun je je stofkap zonder gereedschappen opzij klappen. De vering in de borstels zorgt voor een betere stofafzuiging en de betonslijper heeft een ergonomische handgreep aan de voorkant.
Lees Meer
Boormachine AGP DM-62

Deze AGP DM62 boormachine steunt jou door dik en dun

Lekker voor boven je hoofd! want deze droogboormachine is licht in gewicht. Een 2000W motor met 2 snelheden voor droog boren in gewapend beton tot 162 mm, en standaard droog boren tot 262 mm. Met de ingebouwde verticale en horizontale niveaus werk je heel precies. Makkelijk mikken dus. En raak je oververhit? Dan waarschuwt de LED-indicatorlicht jou. Stofafzuiging door de boorkop en schakelbare percussie zorgen voor optimale droogboorprestaties. We willen je deze tijdelijke actie niet door de neus boren 😉 Nu bieden we je tijdelijk de AGP DM62 in de beste combinatie met de drie M-segment boren 60, 80 en 130 zowel dik als dunwandig en dat nu samen voor € 895,-.
Lees Meer
Valentijnsactie 2021

Een doos vol lekkere schijven ❤

Wij maken deze Valentijn jouw bestelling een tikkeltje zoeter… Het maakt niet uit of je een klein beetje van ons houdt of dat je heel veel van ons houdt. Wij willen jou graag verrassen met onze smakelijke schijven: de oranje, grijze en witte freesbladen. Maar dan om te snoepen. Wij weten natuurlijk nog niet wat jouw lievelingssmaak is en omdat het Valentijn is hebben we er nog een paar kusjes aan toegevoegd! Bij Floor IQ houden wij van details en dat proberen we overal in door te voeren.  Zo ook in jouw bestelling in deze valentijnsperiode. Bestel jij tussen 5 februari en 15 februari dan zit er dus extra veel smaak in jouw Mepal broodtrommel.
Lees Meer