Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

In de wandelgangen

Maak kennis met het team, blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen FloorIQ en de nieuwste frees-technieken.

Floor IQ Wings

Lentekriebels….

De geur van vers geschuurde vloeren of heerlijk naar buiten zonder coat (ing)? ☀ Hier word je toch vrolijk van als je deze wings onder je schuurmachine plaatst? De segmenten met hoogwaardige synthetische diamant zijn zeer “agressief” op harde vloeren, maar ook geschikt voor universele vloeren. Benieuwd naar de verschillende vloertoepassingen? We denken graag met je mee. Wil je alleen een zachte of flexibele toplaag verwijderen zoals lijmresten, coatings, teerresten of egaline? Dan adviseren we onze PKD wings in te zetten.
Lees meer

Meet the team…..

Zie ons eens shinen. Een nieuwe outfit en een nice picture 📸 ! Het Floor iQ team staat voor jou klaar. Frédèrique, Remco, Sylvia, onze "nieuwe" collega Mickey, Laurens, Leendert-Jan, Fanny, Wil, Marcel. We zijn er voor jou! Wil je…

Lees meer
Duurzaam Actie

Hou jij van sandwichen?

Laat dan je (boterham) zak maar thuis. Met deze uniek door ons ontworpen broodtrommel draag jij bij aan het milieu. Je hebt geen plastic zakjes nodig voor je lunch met deze leuke herbruikbare lunchverpakkingen. Dat scheelt heel veel plastic afval! En plek genoeg, want er passen minimaal 8 boterhammen in. Ingewikkeld? Jazeker want stichting Kopietje heeft samen met haar medewerkers met een beperking bijgedragen aan het maken van de wikkel die rondom jouw broodtrommel is gemaakt.
Lees meer
Black Friday 2021

Black “Frees” Day

Dit is het diamant freesblad waar het ooit allemaal mee begon. Deze ‘Origin’ trotseerde alle cementdekvloeren met een ijzeren wil. Inmiddels heeft hij hulp gekregen van de andere soorten maar hij blijft de lieveling van onze klanten. Dit freesblad is geschikt voor een minder harde vloer of een vers cementdek.
Lees meer
Longopac Mini Stofzuigerzakken

Ben jij al 2020 proof?

Stofzuigen, vaak het minst favoriete klusje, maar wel een belangrijke! En zoals je misschien wel weet komen bouwstofzuigers in allerlei soorten en maten. Daarbij heb je ook nog is te maken met bepaalde Wet- en regelgeving. Je ziet de bui al hangen want de Europese Unie heeft deze Wet- en regelgeving ook nog is extra aangescherpt voor 2020. Nu hoor ik je denken, moet ik nu gaan uitvogelen wat er is aangepast?!
Lees meer