Ga naar hoofdinhoud
Alles om snel & eenvoudig vloerverwarming te frezen.Het juiste diamantgereedschap voor jouw klus.Kennis en expertise in diamant gereedschap, vloerverwarming en de juiste stofafzuiging.

✓ Binnen 24 uur een offerte   ✓ Persoonlijke service

Start 2020 met een 2.0-blad

Eindelijk is het dan zo ver! We hoeven onze lippen niet meer te sealen en kunnen het  van de daken schreeuwen. Hoera! We lanceren het FlooriQ 2.0 blad. Wij hebben inmiddels allemaal een houten kont want we zitten al maanden op het puntje van onze stoel om het jullie te vertellen.  Waarom wij fan zijn van deze nieuwe bladen? We leggen het je uit!
De ontwikkeling van de FloorIQ-bladen staat nooit stil. Door de jaren heen zijn ze al aardig wat verbeterd. Toch is het nu écht zo ver en willen we voor 2020 oprecht een 2.0-versie uitbrengen van de bladen. We hebben onze engineers uitgedaagd. Het resultaat? Bladen met verbeteringen op meerdere fronten die allemaal in dienst staan van één eigenschap: meer mooie meters maken.
Ik hoor het je nu al denken? Ik zie helemaal geen verandering in de bladen.  Nou dat klopt! We hebben er juist voor gekozen om het vertrouwde uiterlijk van de bladen te behouden. Want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
Nog meer goed nieuws! We kunnen een aantal van deze  bladen al deze maand gaan uitleveren; mits je tijdig besteld uiteraard.
Wil je er als eerste bij zijn? Laat het onze specialisten weten door te bellen naar +31 (0)85 6202711 of stuur een mailtje naar info@flooriq.nl
 

Laatste Nieuws